fredag 23 januari 2009

Utelåst

Vid skolbibliotekets huvudentre sitter diversae lappar och affischer, de flesta på kinesiska. I nederkanten på an av dem står en text på engelska med ganska små bokstäver. Texten förklarar att biblioteket är stängt från den 23e till den 1a februari pga det kinesiska nyåret.  Eftersom man inte alltid går genom huvudentren och när man gör det tenderar att skippa lappar på kinesiska - även om de råkar ha nån liten grej på englska i nederkanten, var vi Chalmerister oförvarnade om detta. 

Så när vi här om dagen kom tillbaks efter att ha handlat mat och märkte att det stängde tidigare och sen såg lappen, kom det som en chock för oss. Dessutom höll vi på att arbeta med tidningen som vi ska ge ut, nere på Chalmerskontoret - det ligger i biblan - så att bli utelåsta vore jättedåligt.
Vi hann i alla fall ner och hämta våra datorer (hur kul vore det att vara utan dator i en vecka?) samt lite filer vi behövde så vi kan arbeta på tidningen i alla fall. Men det är helt klart snopet att vara utelåst.

Nu finns det inte mycket jag kan göra då KJ ska fixa det mesta med layouten, så jag slöar och ska försöka hitta nått att göra under nyåret tillsamman med Knät.

Inga kommentarer: